Affiliate

Thestreets.ro

THE STREETS este unul dintre cei mai importanți comercianți de articole sportive pentru baschet și lifestyle din Europa. În portofoliul său, clienții vor găsi cei mai buni adidași de la branduri internaționale, precum Nike, Jordan, adidas, New Balance și Converse. Modele deosebite marca Nike, cum ar fi NIKE Lebron, KD, ZOOM Freak, Kyrie, precum și piese ediție limitată Jordan Retro, Jordan 1 și multe altele. Fanii hainelor lifestyle și NBA vor fi încântați de o colecție cu jucătorul sau echipa lor preferată, iar piesele premium de la branduri precum Pleasures, Market, Karl Kani și produsele brandului THE STREETS vor atrage cu siguranță pe cei pasionați de stilul street style. Istoria și ADN-ul mărcii THE STREETS sunt strâns legate și influențate de baschet, hip-hop și street style.

Alăturați-vă

Clienții THE STREETS au la dispoziție un stoc de peste 50.000 de produse și beneficiază de expediere în 24 de ore, livrare rapidă, precum și cele mai noi forme de plată.

Termenii programului:

  • Comision 3-12 %
  • Cookie 3-30 de zile
  • Nu sunt permise redirecționările SEM către marcă și redirecționările directe.
LIVRARE
2-6 ZILE
LIVRARE
RAPIDĂ
PRODUSE 100%
ORIGINAL
14 ZILE
PENTRU RETUR

LIVRARE SI RETUR


THE STREETS

Visul unui copil devenit realitate. Așa ai putea descrie cu ușurință începutul unei călătorii. Dragostea pentru baschet și streetball a fost atât de puternică încât ideea a fost realizată și s-a deschis unul dintre primele magazine de acest gen. Astăzi operam magazine de adidași în Republica Cehă, Slovacia și online în toate țările UE.

Astăzi vindem adidași Jordan, Nike, adidas, The North Face, Converse, Vans. Preturi bune si livrare rapida.

LIVRARE

Livrare în aceeași zi din Slovacia / livrare 3-5 zile lucrătoare / Magazine în Slovacia, Republica Cehă.

CUM POT RETURNAREA MARFURII?

Marfa nu v-a potrivit? Nu vă faceți griji, puteți găsi toate informațiile de care aveți nevoie pe pagina noastră de Returns.

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter si primesti oferte exclusive!